Nieuws

Inschrijving 2019 geopend

Wij zijn blij dat we kunnen mededelen dat er ook weer in 2019 een Kleintje Hollands Festival zal gaan plaatsvinden. Er zijn 2 voorrondes en de grote finale zal weer, zoals ieder jaar op de Heuvel in Tilburg plaats vinden en wel op 26 mei 2019.

Misschien wil jij dit jaar ook ( weer ) meedoen. Iedereen krijgt in de voorrondes de kans om te laten zien hoe goed hij/zij is. De 14 beste kandidaten uit 2 voorrondes gaan over naar de finale.

Zou je graag eens op een groot podium willen staan, en ben je 14 jaar of ouder dan heb je nu de kans en kun jij je inschrijven voor de voorronde. Je kunt meedoen met een lied op basis van een soundmix presentatie of playback uitvoering

Je kunt je vanaf nu inschrijven tot uiterlijk 15 februari 2019. Wij hopen jullie weer in grote getale te mogen ontmoeten op dit fantastische Festival! Schrijf je hier in.

4 Comments

  • martijn schreef:

    wil aleen opreking maken zit een fout in de site Je kunt je vanaf nu inschrijven tot uiterlijk 15 februari 2018. Wij hopen jullie weer in grote getale te mogen ontmoeten op dit fantastische Festival moet dat geen 2019 zijn

    en is een keer leuk om keer in de finale keer bij jullie te zingen graag nader bericht gr martijn geboers

  • Thedor de wit schreef:

    Ik wil mijn inschrijven voor kleintje Holland festival groetjes van Thedor de wit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *