Inschrijven deelname 2020

Wij zijn blij dat we kunnen mededelen dat er ook weer in 2020 een Kleintje Hollands Festival zal gaan plaatsvinden, zoals je weet een soundmix/playback show voor mensen met een verstandelijke beperking.

Er is eerst een voorronde en de grote finale zal weer, zoals ieder jaar, op de Heuvel in Tilburg plaats vinden en wel op 24 mei 2020.

Misschien wil jij dit jaar ook (weer) meedoen. Iedereen krijgt in de voorronde de kans om te laten zien hoe goed hij/zij is. De 14 beste kandidaten uit de voorronde gaan over naar de finale. Zou je graag eens op een groot podium willen staan, en ben je 14 jaar of ouder dan heb je nu de kans en kun jij je inschrijven voor de voorronde. Je kunt meedoen met een lied op basis van een soundmix presentatie of playback uitvoering.

Je kunt je vanaf nu inschrijven tot uiterlijk 16 februari 2020.

Je ontvangt bericht in welke voorronde je bent ingedeeld.

De datums zijn nog niet bekend maar hier krijg je nog bericht over. Heb je nog vragen stuur dan een mail naar Connie van Kerkoerle. Is dat niet mogelijk bel dan in het uiterste geval mijn telefoonnummer 06-54226036.

Ik hoop jullie weer in grote getale te mogen ontmoeten op dit fantastische Festival !

Om mee te kunnen doen,  gebruik dit inschrijfformulier en stuur dat via de mail  naar info@kleintjehollands.nl of via de post naar:
Kleintje Hollands
Oordeelsestraat 24
5111 PB Baarle-Nassau.

Nog makkelijker, gebruik onderstaand inschrijfformulier (* is verplicht):

Ik doe mee aan:*


P.S. Vergeet niet je eigen CD mee te brengen.